Inscriere rapida la conferinta internationala din 27 mai 2021

Inscriere rapida la conferinta internationala din 27 mai 2021

Acasa / Noutati / Articol / Inscriere rapida la conferinta internationala din 27 mai 2021

Inscriere rapida la conferinta internationala din 27 mai 2021

Noutati Articol

Conferinta internationala "Solutii inovatoare in educatie" (editia a IV-a) in format Webinar si eLearning

Te invitam la conferinta internationala cu certificat de participare international oferit de catre Bulgaria Training. Am pregatit un super eveniment (vezi agenda) in cadrul caruia afli ce a functionat in Romania si in Bulgaria in ultimul an in educatie, cum inovezi la clasa sau in scoala online, cum comunici cu elevii, parintii si colegii tai, dar si cum poti deveni un profesor relaxat si fericit.  Conferinta live se desfasoara online, la 27 mai 2021, in intervalul 18.00 - 20.30. Dupa eveniment primesti acces nelimitat atat la continutul conferintei live, cat si la materialele video eLearning pentru a aprofunda subiectele dezbatute si a exersa tehnicile prezentate.

Inscrie-te la conferinta pana la 27 aprilie 2021 pentru a beneficia de reducerea de 50%.

Apasa pe butonul Inscrie-te, completeaza numele si numarul tau de telefon, iar Ana de la EduMagic te va apela in intervalul ales de tine pentru a te ajuta sa finalizezi inscrierea si sa achiti taxa promotionala de 90 lei (de la 180 lei).

De ce sa te inscrii acum la conferinta?

Primesti un certificat de participare international de la Bulgaria Training.
Primesti un certificat de participare EduMagic pe care il poti genera instant dupa conferinta live.
Te intalnesti live cu formatorii Bulgaria Training si EduMagic Solutions.
Primesti acces la tutoriale video prin care iti explicam totul pas cu pas si pe limba ta. Astfel inveti cand ai timp si in ritmul tau.
Revii oricand la materialele conferintei pentru a exersa.
Poti adresa oricand intrebari in sectiunea de Intrebari si Raspunsuri.
Beneficiezi de prezentari ale unor profesori, traineri si specialisti cu experienta in educatie din Romania si Bulgaria.

Agenda conferintei

18.00 - 18.15 Deschiderea conferintei: Bun venit din partea co-fondatorilor EduMagic si Bulgaria Training
18.15 - 18.25 Exemple de bune practici din Romania: Discutam cu Andrada Sorca si Adrian Mehedinti despre ce functioneaza in lucrul cu elevii in aceste scenarii care se schimba de la o zi la alta.
18.25 - 18.40 Ce a functionat in Bulgaria in perioada pandemiei? Exemple de bune practici de la Iskrena Ivanova, evaluator de continut educational la Ministerul Educatiei si Stiintelor din Bulgaria.
18.40 - 19.00 Cum ne planificam lectiile si cum inovam la clasa sau acasa? Andrada Sorca, profesor invatamant primar si prescolar la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau din Timisoara, profesor Merito si profesor facilitator SuperTeach.
19.00 - 19.25 Comunicarea cu elevii, parintii si colegii in contextul pandemiei cu Zhaneta Nikolova, psiholog scolar la Liceul "Rayna Knyaginya" din Stara Zagora, Bulgaria.
19.25 - 19.30 Magie in educatie cu Sorina si Cristi.
19.30 - 19.50 Modalitati de evaluare si instrumente oferite de aplicatiile mozaBook si mozaWeb profesorilor si elevilor cu Adrian Mehedinti, profesor de fizica la Liceul Tehnologic Energetic Elie Radu din Ploiesti si la Scoala Gimnaziala Internationala Spectrum Ploiesti.
9.50 - 20.05 Echilibru, emotii si stres cu Zhaneta Nikolova, care va rezuma experienta comuna a profesorilor din Bulgaria.
20.05 - 20.15 Moment de relaxare si fericire, facilitat de Irina Stefanescu, trainer, consultant, coach individual si de echipa si facilitator al Flux Traning and Consultancy si co-fondator al comunitatii "Profesori relaxati si fericiti" impreuna cu EduMagic.
20:15 - 20.30 Sesiune de intrebari si raspunsuri. Moment de incheiere cu Sorina si Cristi.

Ultimele articole